Over mijn passie

Liedwine van Wijngaarden de Ridder – Mijn fascinatie voor positieve gedragsverandering en wat de ander beweegt gaan diep. Ik verplaats mij als vanzelfsprekend in een ander. Dit helpt om te begrijpen hoe wij samen doelen kunnen stellen en behalen.

Leren omgaan met oude patronen en verandering in gang zetten. Een van de aantrekkelijke thema’s van mijn studie Psychologie van Arbeid Gezondheid en Organisatie. Van probleem naar een positieve en actiegerichte samenwerking. De belangrijkste les die ik van de opleiding NLP in mijn werk toepas.

Van onschatbare waarde zijn de ervaringen en resultaten uit de trajecten die ik al 10 jaar samen met mijn klanten doorloop. Dit maakt mij een stevige en flexibele gesprekspartner.

Personal coaching van particulieren in nazorg- en 2de spoor trajecten. Resocialiseren van klanten met complexe problematiek binnen de verslavingsreclassering in Rotterdam. Re-integreren van uitkeringsgerechtigden binnen de gemeentes Utrecht en Schiedam naar werk. Afstudeeronderzoek naar de balans tussen werk en privé.

Afgestudeerd Psycholoog arbeid, gezondheid en organisatie

NLP- practioner: Gewaardeerd diploma met het keurmerk van de IA-NLP.

resize4