Tarieven & vergoedingen

Vergoeding

Passie voor samen werkt heeft er bewust voor gekozen géén contracten te tekenen met zorgverzekeraars en we zijn dus niet-gecontracteerde zorgaanbieders.  Zie voor meer informatie over de groep Contactvrije psychologen www.contractvrijepsycholoog.nl. Op deze website vind u een goed overzicht van de vergoedingen. U kunt ook navraag doen bij uw verzekeraar.

Sinds 2013 vergoeden verzekeraars helaas geen aanpassingsstoornissen, rouwproblemen, relatieproblemen en arbeid- en werkproblemen meer. Dit betekent dat u voor deze problematiek gewoon bij een psycholoog in behandeling kan, maar dat dit niet meer door een verzekeraar wordt vergoed. Er zijn een aantal aanvullende zorgverzekeringspakketten die dit nog wel vergoeden. Neem hiervoor contact op met uw zorgverzekeraar. Wanneer u behandeling voor deze problemen wilt, dan dient u de kosten zelf te betalen. Het tarief voor onverzekerde zorg is maximaal € 94,- per zitting van 60 minuten. Hier rust geen BTW op en er is geen verwijzing van de huisarts nodig. Wanneer er sprake is van arbeid- en werkproblemen vergoeden bedrijven soms (een deel) van de behandeling. Hiervoor dient u zelf contact op te nemen met uw werkgever of bedrijfsarts.

Coaching

De tarieven voor coaching kunt u terugvinden op de site en is inclusief BTW. De factuur kan niet gedeclareerd worden bij de zorgverzekering. Het komt weleens voor dat de werkgever de factuur of een gedeelte van de factuur betaalt.

Betalingsvoorwaarden

De betalingsvoorwaarden krijgt u voor of tijdens het eerste gesprek en gelden voor alle afspraken. Indien u het eerste gesprek niet komt en niet 24 uur voor deze afspraak afzegt, worden de kosten in rekening gebracht. Dit geldt ook voor andere niet nagekomen of te laat afgezegde afspraken. U blijft zelf verantwoordelijk voor betaling van de kosten.

resize2

Tarieven  Particulier exclusief 21% BTW

Coachingsgesprek 1x 90 min 120 euro
Coachingstraject 6x 90 min 660 euro
Psychologisch gesprek 1x 60 min 80 euro

 

Tarieven  Zakelijk exclusief 21% BTW

Coachingtraject 6x 90 min 720 euro

 

Tarieven Diagnostisch onderzoek

Standaard 300 euro
Plus 400 euro
Extra 500 euro